Apr 112013
 

Γ Ι Ο Ρ Τ Η Υ Γ Ε Ι Α Σ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 15 και 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η Ένωση των νοσοκομειακών γιατρών του Ρεθύμνου θα γιορτάσει την ημέρα της υγείας Δευτέρα και Τρίτη στις 15 και 16 Απριλίου.

Μια ημέρα πού εύχεται να έχει διάρκεια ζωής και να μεταφράζεται καθημερινά σε δικαιοσύνη στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Επειδή οι γιορτές δεν είναι μνημόσυνα, αυτές τις δυο ημέρες θα σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο των εξωτερικών ιατρείων, 8-10 το πρωί να μιλήσουμε για όλα και να γνωριστούμε σαν άνθρωποι πού ζουν και ονειρεύονται στον ίδιο τόπο, στην ίδια μεγάλη γειτονιά.

Δευτέρα και Τρίτη καταργούμε μαζί με τον Σύλλογο εργαζομένων το εισιτήριο των 5 ευρώ, το εισιτήριο πού σαν υγειονομικοί στα δημόσια νοσοκομεία, μόνο ντροπή μας προκαλεί.

Θα μιλήσουμε για τα προβλήματα πού αντιμετωπίζετε, περνώντας την πόρτα του νοσοκομείου, θα ακούσουμε τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές σας και θα σας ενημερώσουμε για τον κανονισμό πού απαλλάσσει από το 5ευρω τους έχοντες χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Αν κρατάτε το βιβλιάριο σας και έχετε χρόνιο νόσημα θα μπορείτε συγχρόνως να προμηθευτείτε γνωμάτευση διάρκειας ενός έτους για την απαλλαγή σας από το 5ευρω.

Στον ίδιο χώρο μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών θα εκπαιδεύει για το σωστό τρόπο μέτρησης της πίεσης και του σακχάρου και θα συμβουλεύει για το πότε απευθυνόμαστε στον γιατρό για έλλειψη σωστής ρύθμισης.

Θα σας περιμένουμε.

Στο τέλος της γιορτής να τραγουδήσει

αυτός που δεν εγνώρισε γενιά…

κι εγώ μονάχα σκέφτομαι κι ελπίζω

ποια λόγια θα περάσουν την πληγή

και τι θα ξεχαστεί μ’αυτά που χτίζω

Ένωση γιατρών νοσοκομείου Ρεθύμνου

10 Απριλίου

Sorry, the comment form is closed at this time.